GDP Consulting - Szervező és Tanácsadó Kft.
Minden jog fenntartva © 2006

Minőségpolitika

A GDP Consulting Kft. minőségpolitikáját a lehetőségek, a vevői elvárások, a gazdálkodási és a jogszabályi keretek harmonizálására való törekvés jellemzi. Minőségpolitikája tartalmazza a vezetőség által megfogalmazott és kinyilvánított általános szándékot és irányvonalat.

A GDP CONSULTING KFT. MINŐSÉGPOLITIKÁJA


Célunk, hogy versenyképes termékeket és szolgáltatást biztosítsunk ügyfeleink részére, amit a minőség és hatékonyság folyamatos és céltudatos fejlesztésével kívánunk elérni. A cég fő törekvése, hogy a mindenkori érvényes jogszabályok és szabványok betartása mellett kiváló minőségű termékeivel és szolgáltatásaival az ügyfeleinek bizalmát elnyerje és megőrizze.

A szolgáltatásaink területén az előírások szerinti kötelezettségek és adatszolgáltatások minőségi ellátásán túl kiemelt törekvésünk a cégek gazdálkodásának és lehetőségeinek elemzésével, szakértői véleményezésével jó gazdasági döntések előkészítése.

Kiemelt jelentőséget tulajdonítunk a szakmailag felkészült, kreatív, a munkájukban igényes munkatársak alkalmazásának, akik vállalják a folyamatos szakmai továbbképzést és fejlődést.