GDP Consulting - Szervező és Tanácsadó Kft.
    All rights reserved     © 2006

About us

Cégünk 1996. október 1.-én alakult, belföldi magánszemélyek tulajdonaként. 2003. április 1.-én változás történt mind a tulajdonosi szerkezetben, mind a cég tevékenységében. A profilváltás minőségi szolgáltatás kialakítását eredményezte. Jelenleg a társaságban dolgozik pályázatkészítésben gyakorlott műszaki menedzser, könyvvizsgáló, adószakértő és informatikus. Társaságunk kiemelt jelentőséget tulajdonít a szakmailag felkészült, kreatív és munkájukban igényes munkatársak alkalmazásának, akik vállalják a naprakész szakmai továbbképzést és fejlődést.

Quality politics

A GDP Consulting Kft. minőségpolitikáját a lehetőségek, a vevői elvárások, a gazdálkodási és a jogszabályi keretek harmonizálására való törekvés jellemzi. Minőségpolitikája tartalmazza a vezetőség által megfogalmazott és kinyilvánított általános szándékot és irányvonalat.

Services

A szolgáltatásaink területén az előírások szerinti kötelezettségek és adatszolgáltatások minőségi ellátásán túl kiemelt törekvésünk a cégek gazdálkodásának és lehetőségeinek elemzésével, szakértői véleményezésével jó gazdasági döntések előkészítése.

References

References :

Bölcskei Kft.
Labtech Kereskedelmi és Mérnöki Szolgáltató Kft.
Nemzeti Szakképzési Intézet
...

Prices

Pályázatok elkészítésének díja :

A megbízási díjaink pályázatkészítési alapdíjból és sikerdíjból állnak. Az alapdíj a pályázat benyújtásakor, a sikerdíj a támogatási (hitel) szerződés megkötése után esedékes.